Mešanica moke za kruh z zmanjšanim OH 500g

4.20

Mešanica moke z zmanjšano vsebnostjo ogljikovih hidratov 500 g

Sestavine: mešanica brezglutenske moke (prosena moka / proso: Poljska /, kvinojina moka), mešanica vlaken (moka iz trpotčevih lupin, moka iz bambusovih vlaken), škrob iz tapioke, sredstvo za povečanje prostornine (natrijev bikarbonat), regulator kislosti (citronska kislina)

Izdelano v tovarni brez glutena.

Neto teža: 500 g

Kraj izvora: Madžarska

Skladiščenje: Na suhem, hladnem.

Informacije o alergenih: Izdelek je izdelan v obratu, ki predeluje tudi oreščke.

 

Povprečna vrednost hranil 

100 g izdelka 100 g pečenega kruha po receptu:

 

Energija:

1247 kJ

622 kJ

   

300 kcal

150 kcal

   

Maščoba:

2 g

1 g

   

-od tega nasičene maščobne kisline:

0,4 g

0,2 g

   

Ogljikovi hidrati:

50 g

25 g

   

-od tega sladkorji:

0,5 g

0,2 g

   

Vlaknine:

28 g

14 g

   

Beljakovine:

7 g

3,5 g

   

Sol:

0,07 g

1 g

   

DOMAČ KRUH

Sestavine:

250 g mešanice moke z zmanjšanimi ogljikovimi hidrati
5 g soli
390 g mlačne vode (približno 40 stopinj)

Sestavine zmešamo in dobro premešamo. Iz nje oblikujemo hlebček in pustimo počivati ​​15 minut. Potem je vredno narediti 2-3 zareze na njem. Pečemo v ogreti pečici na 190 stopinj na pekaču, obloženem s silikonskim papirjem za peko, 70 minut s peko na dnu. Pustite, da se ohladi na rešetki, nato pa po potrebi narežite. Lahko ga začinimo po okusu.