Zmes za bageto
6,50€
Zmes za bageto brez glutena
Z mešanico moke za bageto z zmanjšano vsebnostjo ogljikovih hidratov za 45 %, lahko pripravimo bagete ali žemljice brez glutena, jajc, olja, kvasa in dodatnega škroba (tapioka, koruza, riž, krompir)
Sestavine: prosena moka, mešanica vlaken (moka iz bambusovih vlaken, moka iz trpotčeve lupine), sredstvo za povečanje prostornine (natrijev bikarbonat), regulator kislosti (citronska kislina).
Povprečna hranilna vrednost | 100 g mešanice moke | 1 kom bagete (125 g) * |
energija: | 1435 kJ / 342 kcal | 886 kJ / 211 kcal |
maščobe: | 3,3 g | 2 g |
Od tega nasičene maščobne kisline | 0,6 g | 0,4 g |
ogljikovi hidrati: | 55,6 g | 34,3 g |
od tega sladkorji | 0 g | 0,1 g |
vlaknine | 28,1 g | 17,2 g |
beljakovine | 8,5 g | 5,2 g |
soli | 0,01 g | 0,8 g |
* Na podlagi recepta, podanega v predlagani uporabi, brez kečapa in semen ali sira.
Ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.
Skladiščenje: v suhem, hladnem prostoru
Pakiranje: 1000 g
12 na zalogi
Predlagana uporaba - Izdelava bagete, žemljic
Sestavine:
125 g mešanice breglutenske moke za bageto ali žemljice
2g soli
10g sveže iztisnjenega limoninega soka
185g vode
Priprava:
Sestavine temeljito pregnetemo, nato iz njih oblikujemo 2 bageti ali žemljice.
Pečemo v ogreti pečici na 190 stopinj 45-48 minut.