Zmes za bageto brez glutena

6.50 5.20

Z mešanico moke za bageto z zmanjšano vsebnostjo ogljikovih hidratov za 45 %, lahko pripravimo bagete ali žemljice brez glutena, jajc, olja, kvasa in dodatnega škroba (tapioka, koruza, riž, krompir)

Sestavine: prosena moka, mešanica vlaken (moka iz bambusovih vlaken, moka iz trpotčeve lupine), sredstvo za povečanje prostornine (natrijev bikarbonat), regulator kislosti (citronska kislina).

Povprečna hranilna vrednost 100 g mešanice moke 1 kom bagete (125 g) *
energija: 1435 kJ / 342 kcal 886 kJ / 211 kcal
maščobe: 3,3 g 2 g
Od tega nasičene maščobne kisline 0,6 g 0,4 g
ogljikovi hidrati: 55,6 g 34,3 g
od tega sladkorji 0 g 0,1 g
vlaknine 28,1 g 17,2 g
beljakovine 8,5 g 5,2 g
soli 0,01 g 0,8 g

* Na podlagi recepta, podanega v predlagani uporabi, brez kečapa in semen ali sira.

Ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.

Skladiščenje: v suhem, hladnem prostoru

Pakiranje: 1000 g

2 na zalogi

RECEPT

Predlagana uporaba - Izdelava bagete, žemljic

Sestavine:

125 g mešanice breglutenske moke za bageto ali žemljice
2g soli
10g sveže iztisnjenega limoninega soka
185g vode
Priprava:

Sestavine temeljito pregnetemo, nato iz njih oblikujemo 2 bageti ali žemljice.

Pečemo v ogreti pečici na 190 stopinj 45-48 minut.