Čičerikina moka 250 g

2.10

BIO in brez glutena

Sestavine: čičerikina moka *
* = Iz nadzorovanega ekološkega kmetovanja HU-ÖKO-01
Preveril: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Vsebnost hranil (v 100 g):

Energijska vrednost: 1521 kJ / 364 kcal
Maščoba: 6 g
– od tega nasičene maščobne kisline: 0,6 g
Ogljikovi hidrati: 30,7 g
– od tega sladkor: 10,7 g
Vlaknine: 17,4 g
Beljakovine: 19,3 g
Sol: 0,02 g
Hranite v hladnem in suhem prostoru!

Neto teža: 250 g 

Država izvora: Madžarska.

Država izvora primarne sestavine: Turčija.

Uporaba:

Čičerikina moka ima zelo dobro sposobnost vpijanja vode in tvori gostejšo, lepljivejšo teksturo kot povprečna moka. Zahvaljujoč tej lastnosti je fantastično za nadomeščanje jajc pri paniranju ali pri pripravi mletega mesa.

Odlična je tudi za zgoščevanje zelenjave in juh.

Ironično, toda če pečete s čičerikino moko je testo lahko in voljno. Tako bo vafelj popoln!