Mandljeva moka

9.50

Mandlji so odličen vir vitaminov B1, B2 ter B6 in E. Med njegovimi minerali je treba omeniti veliko kalija, kalcija in magnezija, vsebuje pa tudi velike količine fosforja. Od njegovih elementov v sledovih izstopajo železo, mangan in cink.

Je brez glutena, zato ga lahko uživajo tudi ljudje, občutljivi na gluten!

Ni priporočljivo za tiste, ki so občutljivi na oreščke!

Kraj izvora: Španija

Neto teža: 500 g

Podatki o alergenih: Izdelek je izdelan v obratu za predelavo oreščkov.

 

Priporočena uporaba: Ker je dobro začinjena, je primerna tako za sladke kot za slane jedi. Iz nje lahko pripravite kruh, torte, biskvit in mafine.

Povprečna hranilna vrednost v 100 g izdelka
Energija 2608 kj / 623 kcal
Beljakovine: 24,1 g g
Maščobe: 54,1 g
-nasičene maščobne kisline: 4,22 g
Ogljikovi hidrati: 10 g
- od tega sladkor: 6,9 g
Vlaknine: 10,7 g
Sol: <0,01 g