Mešanica moke za domač kruh 1000 g

5.90

Bake-Free mešanica za domači kruh brez glutena

Mešanica je primerna tudi za pripravo kruhkov, peciva. 

Mešanica je: 

  • brez glutena
  • brez mleka
  • brez jajc
  • brez soje
  • brez kvasa
  • brez koruzne moke in škroba
  • brez krompirja 
  • brez riža
  • brez dodane maščobe
  • veganska

Sestavine: mešanica moke brez glutena (prosena moka [proso: Poljska], kvinojina moka), tapiokin škrob, mešanica vlaken (moka iz semen trpotca, moka iz bambusovih vlaken), sredstvo za povečanje prostornine (natrijev bikarbonat), regulator kislosti (citronska kislina)

Ne vsebuje sladkorja, vsebuje naravno dodane sladkorje. 

Kraj izvora: Madžarska
 
Skladiščenje: V suhem, hladnem prostoru.
 
Informacije o alergenih: Izdelek je izdelan v tovarni, ki predeluje tudi oreščke.
 
Neto teža: 1000 g
Recept za domači kruh: 
Sestavine:
250 g mešanice moke
4 g soli
310 g mlačne vode (približno 40 stopinj)
 
Priprava:
Sestavine zmešajte in temeljito zamesite. Oblikujte hlebček in pustite počivati ​​10 minut. Potem naredite 2-3 zareze na njem. Pečete v ogreti 190-stopinjski pečici na pekaču, obloženem s papirjem za peko. Čas pečenja je približno 70 minut. Pustite, da se ohladi na rešetki, nato pa po potrebi narežite. Po okusu ga lahko začinimo.