Moka iz bučnih semen

5.70

Bučna moka za paniranje:
Namesto moke lahko za paniranje uporabimo moko iz bučnih semen. Priporočamo ga tudi za pripravo ocvrte zelenjave, nato pa tanko narezane, rahlo nasoljene zelenjavne rezine spremenite v bučno moko, stepeno, nasoljeno laneno jajce in nato spet v bučno moko. Bučna moka daje zelenjavi zelo dober okus.

Nasveti za uporabo:

  • lahko ga vmešamo v kosmiče (približno 1 žlico)
  • lahko obogatimo kifeljčke oziroma testa s kvasom
  • lahko ga vmešamo v juhe, zelenjavo prikuhe in pasirano hrano

Podatki o alergenih: Izdelek je izdelan v tovarni za predelavo oreščkov, gorčičnih semen, sezamovih semen in koruze.

Neto teža: 500 g 

Povprečna vsebnost hranil na 100 g izdelka
Energija 1479 kJ / 352 kcal
Maščobe: 7,2 g
- nasičene maščobne kisline: 3,11 g
Ogljikovi hidrati: 4,31 g
- sladkor: 3,95 g
Vlaknine: 11,22 g
Beljakovine: 61,76 g
Sol: 3,8 g