Moka iz grozdnih pešk

4.00 3.20

Moka iz rdečih grozdnih pešk se lahko uporablja vsestransko, primerna je za peko slanega in sladkega peciva, prav tako kruha.

Priprava moke: Prvi korak je, da olje hladno stisnemo in ga šele nato zmeljemo v drobnozrno moko. S tem postopkom dobimo naravno moko, ki jo lahko vključimo v paleo jedi ali katero koli sodobno prehrano.
Priporočeni odmerek je ena čajna žlička na dan, ki jo lahko vmešamo npr. v jogurt, med, pijače itd. Uporablja se lahko tudi za peko, pomešano z drugimi mokami.

Uživanje moke iz grozdnih pešk ne more nadomestiti zdravega načina življenja in raznolike, uravnotežene prehrane.

Sestavine: 100% moka iz grozdnih pešk

Kraj izvora: Madžarska

Izdelek je izdelan v tovarni, ki predeluje oreške, gorčična semena, sezamova semena in koruzo.

Neto teža: 500g

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru!

Moka iz grozdnih pešk v kuhinji:
Iz nje lahko naredimo kruh in pecivo. Posebej je priporočljivo za jedi, ki se ujemajo z grenko aromo grozdnih pešk. Če se uporablja za peko, dodajte moki približno 3-5% moke, ki jo boste uporabili. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka (1 čajna žlička). 

 

Povprečna hranilna vrednost v 100 g izdelka
Energija: 1007 kJ / 246 kcal
Maščoba: 4,2 g
- od tega nasičene maščobe: 0,6 g
Ogljikovi hidrati: 7 g
- od tega sladkorji: 6,1 g
Beljakovine: 11,6 g
Vlaknine: 66,9 g
Sol: <0,03 g