Moka iz rdeče leče

3.20

Zaradi visoke vsebnosti beljakovin in slastnega okusa je lahko rdeča leča ena izmed najljubših sestavin v vsaki kuhinji. Je zelo bogat z različnimi hranili: vsebuje tudi minerale in v sledovih folno kislino, magnezij, kalij in železo. Je lažje prebavljiv in manj napihuje kot na primer fižol ali rjava leča. Ogljikovi hidrati v njem se počasi absorbirajo, zato lahko ohranite stabilno raven sladkorja v krvi, tako da ga lahko zaužijejo tudi diabetiki.

Sestavine: 100% rdeča leča

Neto teža: 500 g

Kraj izvora: Madžarska

Informacije o alergenih: Izdelek je izdelan v obratu, ki predeluje tudi oreščke.

Hranilna vrednost na 100 g izdelka

Energijska vrednost 1352 kJ/323 kcal
Maščobe 0,5 g
– od katerih nasičene 0,5 g
Ogljikovi hidrati 61 g
– od katerih sladkorji 0 g 
Vlaknine 14 g 
Beljakovine 26 g 
Sol  < 0,01 g