Akcija!
Moka iz rdeče leče
2,80€
Zaradi visoke vsebnosti beljakovin in slastnega okusa je lahko rdeča leča ena izmed najljubših sestavin v vsaki kuhinji. Je zelo bogat z različnimi hranili: vsebuje tudi minerale in v sledovih folno kislino, magnezij, kalij in železo. Je lažje prebavljiv in manj napihuje kot na primer fižol ali rjava leča. Ogljikovi hidrati v njem se počasi absorbirajo, zato lahko ohranite stabilno raven sladkorja v krvi, tako da ga lahko zaužijejo tudi diabetiki.
Sestavine: 100% rdeča leča
Neto teža: 500 g
Kraj izvora: Madžarska
Informacije o alergenih: Izdelek je izdelan v obratu, ki predeluje tudi oreščke.
7 na zalogi
Hranilna vrednost na 100 g izdelka
Energijska vrednost | 1352 kJ/323 kcal |
Maščobe | 0,5 g |
– od katerih nasičene | 0,5 g |
Ogljikovi hidrati | 61 g |
– od katerih sladkorji | 0 g |
Vlaknine | 14 g |
Beljakovine | 26 g |
Sol | < 0,01 g |