Paket pudingov 3+1 gratis ( 9 x 40 g + 3 x 44g)

8.40 6.30

Paket pudingov brez glutena 3+1 gratis ( 9 x 40 g + 3 x 44g)

Ob nakupu 3 paketov pudingov, vam enega podarimo.
V paketu:
– 3 x 40 g punč,
– 3 x 40 g jagoda,
– 3 x 40 g vanilija
+ 3 x 44 g čokolada

Punč:
Puding je brez glutena z naravno aromo in brez barvil.
Energijska vrednost: 1470 kJ (346 kcal) / 100 g
Vsebuje lahko tudi sledi mlečnih beljakovin in sulfitov
Sestavine izdelka: koruzni škrob, naravni okusi, naravno barvilo (karmini)
Neto teža: 40 g 

Jagoda:
Uporaba naravnih barvil in naravnih arom brez glutena.
Sestavine: koruzni škrob, kalcijev karbonat, naravni okus jagode, užitna kislina (citronska kislina), naravno barvilo (karmini).
Vsebuje lahko tudi sledi mlečnih beljakovin, soje in sulfitov!
Energijska vrednost: 1455 kJ (342 kcal) / 100 g
Neto teža:3×40 g

Vanilija:
Izdelek vsebuje naravno karotensko barvilo, naravne arome vanilije in je brez glutena.
Sestavine: koruzni škrob, naravni aromi vanilije, naravno barvilo (karoteni)
Vsebuje lahko tudi sledi mlečnih beljakovin in sulfitov.
Energijska vrednost: 1472 kJ (346 kcal) / 100 g
Neto teža: 40 g 

Čokolada:
Uporaba naravne čokoladne arome, kakava v prahu in čokolade v prahu brez glutena.
Sestavine: koruzni škrob, kakav v prahu, čokolada v prahu (sladkor, kakav v prahu, kakavovo maslo),
naravni okus čokolade, naravni okus vanilije.
Vsebuje lahko tudi sledi mlečnih beljakovin in sulfitov.
Energijska vrednost: 1470 kJ (346 kcal) / 100 g
Neto teža:3 x 44 g

Predlog za uporabo:

Vsebina vrečke zadostuje za 1/2 litra mleka = 4 porcije. 
Vsebino vrečke zmešajte s 5 dkg sladkorja (približno 3 žlice) in 8 žlicami od 1/2 litra mleka, mešajte dokler zmes nebo brez grudic.
Dodamo preostalo mleko in med neprestanim mešanjem zavremo.
Puding napolnimo v kalupe, ki jih splaknemo s hladno vodo in pustimo, da se ohladi. 

Iz pudinga se lahko naredi tudi okusna krema! V tem primeru skuhajte prašek za puding s samo 3 dl mleka. Ohlajenemu pudingu dodamo 5 dkg masla in 1 rumenjak, ki smo ga predhodno zmešali v peno. Tako pripravljena krema je primerna za polnjenje tort in peciva, lahko pa jo uživamo tudi samostojno.