Riževa moka 1000g
3,20€
Kako riž postane riževa moka?
Oluščena riževa zrna, ki jim je bila odstranjena lupina, se zmeljejo do najboljše možne kakovosti in tako se dobi riževa moka zelo svilnate teksture, v kateri so še vedno dragocena hranila. Iz riževe moke je na primer narejena vsakdanja jed kitajske kuhinje, riževi rezanci.
Njegov nevtralen okus omogoča enostavno uporabo v večini živil. Vedno jo mešamo z drugo moko, saj če jo uporabljamo samo po sebi, imamo na koncu lahko precej suho testo, ali celo krhko.
Sestavne: Moka iz riža
Informacije o alergenih: Izdelek je izdelan v obratu za predelavo oreščkov.
Kraj izvora: Madžarska
Neto teža: 1000g
Navodila za uporabo:
Obstaja veliko načinov za uporabo riževe moke. Odlično za krhko pecivo, sladke testenine, slastne cmoke, iz njege lahko naredite celo palačinke in puding. Lahko jo mešamo z drugo moko in je odlična rešitev za zgoščevanje zelenjavnih juh in omak.
Hranilne vrednosti na 100g izdelka |
|
Energijska vrednost |
1470 kJ / 346 kcal |
Maščobe |
0,5 |
- od tega nasičene maščobe |
0,1 |
Ogljikovi hidrati |
79 |
- od tega sladkorji |
<0,5 |
Vlaknine |
<0,5 |
Beljakovine |
7 |
Sol |
0 |