Sladkor kokosovega cveta

3.20

Kokosov cvetni sladkor je edinstvena sladkorna posebnost, narejena iz nektarja kokosove palme, naravnega sladila.
Alternativa trsnemu sladkorju in sirupom iz žit in drugih sestavin. Okus je edinstveno značilen, vendar mehak, rahlo karameliziran, kar daje topel učinek. Nima nič skupnega s sadjem kokosa, niti po okusu niti po barvi, njegova sladilna moč je skoraj enaka tradicionalnemu trsnemu sladkorju, ki ga uporabljajo mnogi.

Kako je narejen?
100% čisti kokosov sladkor se ne meša z drugimi sladili. Kokosov sladkor je narejen samo iz nektarja (SAP) kokosove palme, neodprtega kokosovega cveta. Ne smemo ga zamenjevati s palmovim sladkorjem, ki je narejen iz soka nekaterih palm in ne iz dragocene rože.

Kraj izvora: Indonezija

Neto teža: 250 g

Podatki o alergenih: Izdelek je izdelan v obratu za predelavo oreščkov.

Povprečna hranilna vrednost v 100 g izdelka

Energija 1640 KJ / 385 Kcal
Maščobe <0,1 g
- od tega nasičene maščobne kisline <0,1 g
Ogljikovi hidrati 92,4 g
- od tega sladkorji 87 g
Vlaknine <1,7 g
Beljakovine 1,9 g
Sol 0,43 g