Moka iz bambusovih vlaknin 300 g

5.66

Bambusova vlakna se med prebavo ne absorbirajo, zato so poleg paleolitske prehrane odlična za vključitev v prehrano diabetikov in dietetikov.
Poveča vsebnost vlaken v pekovskih izdelkih, upočasni absorpcijo ogljikovih hidratov.
Ko ga dodamo v testo tort, muffinov in kruhov, zagotavlja hrustljavo teksturo na zunanji strani in puhasto strukturo na notranji strani.

Sestavine: 100 % moka iz bambusovih vlaken 

Neto teža: 300 g

Hraniti v suhem in hladnem prostoru!

 

 

2 na zalogi

RECEPT

Povprečna hranilna vrednost

100g izdelka

Energija

783 kJ (196 kcal)

Maščobe

0,5 g

 – od tega nasičene maščobne kisline

0  g

Ogljikovi hidrati

0,5 g

 – od tega sladkorji*

0 g

Vlaknine

98 g

Beljakovine

0,2 g

Sol

0,05 g