Moka za slana vlečena testa 500g

4.93

Szafi Reform Paleo mešanica moke kot nadomestna moka za vlečena testa in za slana peciva brez glutena (500 g).

Vsestranska mešanica moke brez ogljikovih hidratov in brez glutena. Brez dodanega kvasa lahko zlahka in hitro pripravimo okusno slano pecivo! Na primer: pica polži ali rogljički, preste, solniki, štruklji, pite

Sestavine: tapiokin škrob, kokosova moka, sezamova moka, lupina trpotca, bambusova vlakna, sredstvo za povečanje prostornine (natrijev bikarbonat), sol, sredstvo za zgoščevanje (konjakov gumi), regulator kislosti (citronska kislina).

Mešanica moke je primerna tudi za pripravo peciva brez jajc!

Ne vsebuje glutena!

Izdelek lahko vsebuje sezamova semena, gorčična semena, zeleno, oreščke, sulfite in volčjega boba.

Neto teža: 500 g

Hraniti v suhem in temnem prostoru!

Povprečna hranilna vrednost

100 g moke

1 kom pizza ali

rogljički (57 g)*

energija:

1369 kJ /326 kcal

561 kJ / 135 kcal

maščobe:

5,4 g

7,1 g

– od tega nasičene maščobne kisline:

3,6 g

6,1 g

ogljikovi hidrati:

44,6 g

10,8 g

– od tega sladkorji:

5,6 g

2,6 g

– od tega polioli:

0 g

0,2 g

vlaknine:

18 g

5,3 g

beljakovine:

16 g

4,3 g

soli:

2,3 g

0,5 g

* Na podlagi recepta, podanega v predlagani uporabi.

Ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.

 

 

Ni na zalogi

Sestavine (za 6 rogljičkov, 340 gramov):

120 g moke
35 g toplega kokosovega olja - tekoče (!)
140 g tople vode
1 jajčni beljak


Polnjenje/nadev:

50 g zgoščenega paradižnika
10 g soli ali začimbe po okusu
5 g moke iz bambusovih vlaknin Szafi Reform


Priprava:

Zamesite sestavine za testo (4 sestavine), gnetite dokler nebo grudic. (približno 1-2 minuti, preden dosežete popolno stanje)

Pustite počivati ​​5-10 minut, nato testo razvaljajte v krog.

Nastalo testo, namažemo z nadevom, razrežemo na 6 delov, nato naredimo rogljiček.

Pečemo v ogreti pečici pri 180 stopinjah 25 minut. (v kolikor je mogoče nastavimo na program z ventilatorjem)

Počakajte da se popolnoma ohladi in dober tek :)