Testenine iz rdeče leče

2.80

Svedrčki iz rdeče leče brez glutena
 
Stročnice so dober vir beljakovin, nenasičenih maščobnih kislin, vlaknin in vsebujejo veliko vitaminov in mineralov. So idealen vir beljakovin v prehrani vegetarijancev in veganov. Imajo nizko vsebnost maščob, vključno z bolj zdravimi, večkrat nenasičenimi maščobnimi kislinami, ki jih je mogoče dobro vključiti v prehrano in prehrano ljudi z nizko vsebnostjo maščob. Poleg tega imajo nizek glikemični indeks.
 
Testenine iz leče ne vsebujejo glutena, mleka, jajc, soje, koruzne moke, krompirja in dodatkov. Prav tako so popolnoma brez živalskih sestavin, zato so super tudi za vegane in vegetarijance. Pripravimo jih lahko izjemno hitro in enostavno, zahvaljujoč odličnim sestavinam pa lahko svojemu telesu zagotovimo dragocena hranila. Izdelane so z odličnim italijanskim strojem za testenine, zato so končni rezultat vedno testenine z odlično obliko in teksturo.
 

Sestavine: moka iz rdeče leče, voda, moka iz semen trpotca

Shranjujte na suhem, hladnem in zaščitenem pred sončno svetlobo!
 
Informacije o alergenih: Izdelek je izdelan v tovarni, ki predeluje tudi oreščke.
 
Kraj izvora: Madžarska
 
Neto teža: 200g

3 na zalogi

Predlog za pripravo:
Dodajte želeno količino testenin v veliko vrele vode, ščepec soli in kuhajte na majhnem ognju 3-5 minut, precedite in sperite z vodo. Uživamo jih lahko enako kot tradicionalne testenine.
 

Hranilne vrednosti na 100g izdelka

 

Energijska vrednost 

1499 kJ / 358 kcal

Maščobe

1,4 g

- od tega nasičene maščobe

0,4 g

Ogljikovi hidrati 

53 g

- od tega sladkorji

5 g

Vlaknine

18 g

Beljakovine

21 g

Sol 

0,01 g