Vanilin sladkor 5x8g

1.10

Sestavine izdelka: sladkor, aroma (kristal vanilin)

Energijska vrednost: 1674 kJ (394 kcal) / 100 g

Neto teža: 8 g

Uporabite naravni vanilin sladkor Haas za:

  • aromatiziranje sladkih omak, kompotov, marmelad in celo kavnih specialitet ter nekaterih čajev.
  • lahko ga dodamo stepeni smetani in celo kuhanemu vinu.
  • rezine jabolk ne porjavijo, če jih potresemo z vaniljevim sladkorjem. Sladko jabolko je samo po sebi okusna poslastica.

Nasveti za pripravo biskvita: Osnovni recept: 50 dkg moke, 30 dkg masla in 20 dkg navadnega sladkorja, ki mu dodamo 2 jajci. Testo lahko naredimo še bolj fino, če tretjino sladkorja nadomestimo z naravnim vaniljevim sladkorjem Haas.  - Uporabimo 7 dkg vanilijevega sladkorja in 13 dkg navadnega sladkorja.
Pri biskvitu stepemo jajca v trdo peno, tako da 20% potrebne količine sladkorja nadomestimo z naravnim vaniljevim sladkorjem Haas. Učinek je enak, a okus veliko boljši.