Splošni pogoji poslovanja

1. Oddaja naročila

Nakup opravite tako, da v košarici kliknete na gumb: Nadaljuj na blagajno. Tam vnesete podatke o plačniku, izberete način dostave / plačila, označite polje, da se strinjate s pogoji poslovanja, in kliknete na gumb: Kupite sedaj. Vneseni podatki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo vaših naročil!

2. Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu v elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem nepreklicno sklenjena. Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/-ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 12. ure in so izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 12. uri pošiljko pošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka običajno prispe že en (1) dan po odpošiljanju. 

3. Plačevanje

Plačilne opcije so naslednje:
* Po povzetju
* Bančno nakazilo: Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo na želeni naslov.

4. Dostava in cena pošiljanja

V kolikor je znesek naročila nižji od 45 EUR, stroški pošiljanja znašajo 3,50 EUR. Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 45EUR.

Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le to dostavi njihov kurir. Ob oddaji naročila obvezno navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa. Ob dela prostih dneh ter vikendih dostavna pošta ne dostavlja.

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 8.-15. ure ali po dogovoru. Predhodno pokličite 031 862 486 ali 041 751 881 in se dogovorite za točno uro prevzema.

5. Cene

Upravljalec trgovine je davčni zavezanec, tako da cene vsebujejo DDV. Cene veljajo na dan nakupa in do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

6. Vračilo in zamenjava blaga

Kupcu pripada pravica, da v 14. dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktni e-mail info@glutenfree-mania.si, blago pa vrniti v 30. dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Ponudnik ni dolžan sprejemati odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupnina bo kupcu vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v osmih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

7. Reklamacije in garancija

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 031 862 486 in 041 751 881 ali preko e-maila info@glutenfree-mania.si, pošiljke pa vrnete na naslov Trg ljudske pravice 12, 9220 Lendava. Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema garancije ni, v kolikor ni ta posebej nevedena.

8. Upravljalec trgovine

Agentrade d.o.o.
Trimlini 57
9220 Lendava
tel: 041 751 881
e-mail: info@glutenfree-mania.si
Transakcijski račun: SI56 0488 1000 3497 272 (Nova KBM d.d.)
Davčna št.: SI63874580
Upravitelj je davčni zavezanec
Matična št.: 7216858000

9. Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Agentrade d.o.o. se zavezuje da bodo vsi osebni podatki varovani v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Za nedoločen čas se hrani naslednje podatke uporabnikov, ki so opravili nakup v spletni trgovini: ime in priimek, elektronski naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča in arhiv komunikacije.