Ori di Sicilia – Moka za kruh na bazi breglutenskega pšeničnega škroba, 1kg

6,40

UPORABA: brezglutenski pripravek, za kruh, in ostale slane krušne dobrote.

Posebej oblikovano za ljudi s celiakijo.

SESTAVINE: koruzni škrob, riževa moka,*deglutinirani pšenični škrob 20%, rastlinske vlaknine: psilium, citrusi in inulin; zgoščevalec: hidroksi-ipropil-metilceluloza; sladkor, dekstroza (iz koruze), posušeno koruzno kislo testo, sol, stabilizator: glukonodeltalakton in arome. Izvor koruznega škroba (EU).

ALERGENI: lahko vsebuje sojo, gorčico in oreščke (mandlje in pistacije), mleka (brez laktoze), jajc in sezamovih semen.

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi.

Neto teža: 1 kg

[trije-artikli]

POVPREČNE HRANILNE VREDNOSTI NA 100g: Energija KJ 1501/Kcal 353 Maščobe 0,24 g od tega nasičene maščobne kisline <0,10 g Ogljikovi hidrati 84,18 g od tega sladkorji/ 8,18g Beljakovine 3,62g Vlaknine 4,5 g sol 0,43 g Navodila za uporabo RECEPT: Klasična mešanica vlaken Gold Pan Pšenična osnova brez glutena 1.000 g Voda 800 ml Ekstra deviško oljčno olje 40 ml Sveži pivski kvas 10 g Sol 20 g Priprava: Vse sestavine skupaj premešamo. Testo pustimo počivati ​​približno 15 minut in oblikujemo obliko z želeno težo. Testo pokrijemo in pustimo vzhajati, da podvoji prostornino. Premažite z ekstra deviškim olivnim oljem in pecite (predgreta pečica na 200°C) približno 25 minut