Ori di Sicilia – Moka za kruh – RUSTICO, 1kg

6,30

UPORABA: pripravek brez glutena, za kruh in pico.

Posebej oblikovano za ljudi s celiakijo.

SESTAVINE: koruzni škrob, riževa moka, *deglutinirani pšenični škrob, rastlinske vlaknine: psilium, citrusi in inulin; sladkor, dekstroza (iz koruze), posušeno koruzno kislo testo, gostilo: hidroksi-ipropil-metilceluloza; rjava prosena moka, stabilizator: glukonodeltalakton, sol in arome. Izvor koruznega škroba (EU).

ALERGENI: lahko vsebuje sojo, gorčico in oreščke (mandlje in pistacije).

Neto teža: 1 kg

[trije-artikli]

POVPREČNE HRANILNE VREDNOSTI NA 100g: Energija KJ 1462/Kcal 344 Maščobe 0,48 g od tega nasičene maščobne kisline <0,10 g Ogljikovi hidrati 81,87 g od tega sladkorji 4,04 g Beljakovine 3,07g Vlaknine 6,1g sol 2,43 g Navodila za uporabo RECEPT: Zlata mešanica rustikalnega kruha 1000 g Voda 800 ml Ekstra deviško oljčno olje 40 ml Sveži pivski kvas 10 g Sol 20 g Priprava: 500 g izdelka, 400 ml vode, 10 g pivskega kvasa mešajte v mešalniku približno 5 minut. Pustimo počivati ​​15 minut, dodamo 500 g izdelka, 400 ml vode, 40 ml ekstra deviškega olivnega olja, 20 g soli in vse skupaj premešamo. Pustimo vzhajati približno 40/50 minut, pri temperaturi 30°C in 80% vlažnosti. Premažite z ekstra deviškim oljčnim oljem in pecite (predogreta pečica) na 200°C približno 25 minut