Hiter in hranljiv brezglutenski zajtrk

Hiter in hranljiv brezglutenski zajtrk je to sploh mogoče? Vsi vemo, da je zajtrk pomemben del dneva, pa vendar večinoma tega ne upoštevamo. Včasih že tretjič stisnemo na gumb za dremež in seveda, nimamo več časa, da bi si pred službo pripravili hranljiv in zdrav obrok. V bistvu ko že slišimo, da bi si mogli pripraviti hranljiv in zdrav obrok, se nam zdi, da nam bo to vzelo preveč časa. Kdo pa še ima zjutraj čas še to delati. Zato se velikokrat zajtrku izognemo in samo hitro odrvimo od doma brez da bi kaj pojedli. Nato se nam zgodi, da po poti vzamemo kakšno pecivo, čokolado, ker zdaj smo pa že lačni in nekaj bo treba pojesti. Ali pa pijemo velike količine kave. 

No pri Glutenfree-mania, bi radi poskrbeli, da se to več ne bo dogajalo. Menimo namreč, da je zajtrk še kako pomemben. V spletno trgovino smo dodali Viblance super kaše in granole. 

Hiter in hranljiv brezglutenski zajtrk, tako več ne bo problem! 🙂 

Hiter in hranljiv brezglutenski zajtrk

Viblance super kaše in granole so: 

  • brez glutena
  • na rastlinski osnovi, torej veganske
  • narejene iz skrbno izbranih sestavin 
  • brez arom in nepotrebnih dodatkov 

S vsakim grižljajem crkljate svoje telo. Super kaše in granole so polne vseh hranil, ki jih vaše telo potrebuje in brez tistega, kar vaše telo ne potrebuje. 

Super kaše

So nekaj resnično autentičnega in okusnega. Obogatene z veliko sadja, da so dosegli intenzivnost okusa, ki so jo želeli. Nič več aromatiziranih in sladkih in presladkanih kaš. Bogate z vitamini, vlakninami antioksidanti, ki vas bodo napolnili z energijo za celoten dan.  Ovsena kaša vsebuje naravno prisoten beta-glukan, ki pomaga vzdrževati naravno raven holesterola v krvi.  

Sestavine, ki jih najdemo v kuhinji, naravne brez umetnih dodatkov. 

Super kaše so…

  • kremaste, a brez dodanega kravjega mleka ali mleka v prahu, brez emulgatorjev in maltrodestrina. 
  • sladke a brez rafiniranega sladkorja (brez belega, rjavega ali glukoznega sirupa), samo čisto pravo sadje. 

Granole

So brez glutena,  pripravljene 100% iz rastlinskih sestavin, nimajo dodanih arom ali umetnih sestavin. In tako zelo dobro se podajo v jogurte, kombinirate jih lahko tudi s super kašo, jih dodate v puding, ali razne sladice. Odlična je tudi v sladoledu. 

Ste jih že preizkusili? Sporočite nam, kako so vam všeč! 🙂