Ideje za brezglutenske sladice s pudingom

Ideje za brezglutenske sladice s pudingom na enem mestu! Tudi s pudingi lahko ustvarimo odlične brezglutenske sladice. Samo malo domišlije potrebujemo. Puding je odlična in lahka sladica, po vrhu pa še izjemno kremasta. Še tako zahtevnega gurmana lahko očarate s pudingom na malo drugačen način. Za pripravo sladic s pudingom ne potrebujete posebnih kuharskih veščin, niti veliko časa. Samo skuhate puding in ga nato kombinirate z različnimi vrstami testa, s sadjem, lahko svežim ali vloženim, dodate razne prelive, piškote, ki bodo poskrbeli na boste pripravljeno sladico povzdignili na povsem novo raven. Za več idej in receptov lahko poklikate tudi na našo facebook stran: Glutenfree-mania.si.

Poglejte si naslednje recepte: Ideje za brezglutenske sladice s pudingom, kateri vam je najbolj všeč?

Poleg že vseh teh zbranih receptov pa vam v tej objavi, nudimo še en recept. Enostavno in fino, s ekspandirano kvinojo, smetanovim pudingom in sadjem.

Potrebujete:

Priprava:

Smetanov puding skuhate po navodilih za puding, z nekoliko manj mleka. Kvinojine napihnjenčke razporedite na dno pekača. Gor polijete skuhan puding in nadevate s sadjem. Po vrhu lahko še dodatno potresete s ekspandirano kvinojo. In sladica je pripravljena!

Ideje za brezglutenske sladice s pudingom
Trenutno imamo v ponudbi akcijski paket pudingov: